Старши треньорът на Спартак Георги Иванов-Геша е убеден, че тимът ще бъде един от най-младите в Б група. „Много млад отбор се очертава да бъде Спартак. Предимно юноши, а и евентуално, ако се спрем на нови попълнения от друго място, отново сме се насочили към млади футболисти на 21, 22, 23 години максимум. Ще дадем шанс на много млади хора да работят. Ситуацията е такава, че те предимно трябва да имат желание за работа в Спартак, а не мания за забогатяване или треска за злато”, коментира в интервю за Морски гонг по Дарик новият треньор на Спартак Георги Иванов-Геша.

Той разкри, че още не е взел окончателно решение за футболистите, които се намират на проби в тима. Георги Иванов ще провери качествата им в още поне две контроли-днес срещу Провадия и утре срещу Шумен и едва тогава ще решава съдбата им.

Запитан за целите, които си поставя пред себе си с тима на Спартак, Георги Иванов отвърна: „За себе си като цел искам отборът да играе добре. Когато ги погледнеш отстрани да кажеш това е един научен, дисциплиниран отбор и всеки знае какво да прави на терена. Ние трябва да свикнем да играем един за друг”.

Чуйте цялото интервю с Георги Иванов-Геша в приложения звуков файл.