Нападателят на Лудогорец за втори пореден кръг през пролетния дял на първенството взе нашата награда за Играч на мача и беше доста щастлив след победата с 3:1 над Славия. Бразилецът, който вкара един гол срещу „белите“, сподели, че неговите съотборници не бива да се главозамайват от поредните победи, а да мислят за голямата си цел – участие в Шампионската лига пред идния сезон.

„Влязохме малко несигурни в мача и след това се успокоихме. След 20-ата минута контролирахме мача напълно. После започнахме да разиграваме по земя и стигнахме до първия гол“, каза Кафу.

„Когато започнем с многото победи, трябва да останем здраво стъпили на земята, понеже не можем да предвидим как ще завърши шампионата.“

„Играем мач за мач, тренираме и работим всеки ден. Целта е да сме готови за мачовете в Шампионската лига. Това за нас е най-важното.“

Кафу също така разкри, че в последните дни е имало доста бъзици с Марселиньо заради повиквателната на последния за българския национален отбор.

„Шегуваме се с него, разбира се. Това са приятелски шеги, естествено. За него и за нас това е голям повод за гордост. Да играе за България е мечта на Марселиньо. Всички се радваме за него“, добави Кафу.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS