Наставникът на Марек Тони Велков остана доволен от представянето на играчите си в мача с Лудогорец, въпреки че загубиха тежко с 0:3 на стадиона на шампионите. Той все пак ще акцентира върху някои слабости при разборите си. Ето и какво сподели треньорът на дупничани:

"Резултатът за някого може да е прекалено голям, но не мога да не отбележа прогреса в играта на моя отбор. По някой път играем малко наивно, но мисля, че днес Марек се представи доста прилично." 

"Ние се борим за всяка една точка,показахме го и днес. Хубаво е обаче, когато това се случва с добра игра. Когато футболистите влязат в по-добро състояние и ще изглеждаме по-добре." 

"Пожелавам им успех в сряда в Шампионската лига и дано пак да се радваме с този отбор, както беше и миналия сезон. Ние обаче ще се борим за всичко и се надявам да изглеждаме все по-добре." 

"Поздравявам отбора си, че все пак търсехме попадение и отворихме играта. Имахме обаче проблеми с подсигуряването, а централните ни защитници днес не показаха сработка, но те не са играли заедно. Трябва да акцентираме в работата си на този аспект." 

"Ако погледнете първото полувреме, ние си отбелязахме автогол, а паралелно с това имахме две много чисти положения, а за едното мога много да споря дали имаше засада. От начина, по който играхме просто ни трябваше повече спокойствие, за да бележим", сподели Тони Велков след мача.