Наставникът на Черно море Александър Станков беше крайно разочарован от представянето на играчите си в мача с Марек. Те загубиха с 0:1 у дома от Марек и целият отбор беше изпратен с викове "Оставка!". 

Специалистът сподели, че първо ще преспи и след това ще обяви каквото има да казва на играчите и ръководството. Ето какво каза наставникът на "моряците" след домакинската загуба:

"Просто съм изненадан от безидейната и слаба игра на Черно море. Нищо не вървеше така, както трябва днес. Просто и начинът, по който атакувахме противника, беше хаотичен, Нямаше и ритъм. Закономерно не можахме да отбележим гол, всичко ставаше само след хаос." 

"След почивката имаше няколко ситуации, които бяха плод на спорни топки и безпомощност в нашия отбор. Разочарован съм от нашата игра. Искам да преспя утре и тогава ще говоря пред ръководство, футболисти и т.н."

"Не мога да кажа нищо като оправдание. Наистина хората имат основание да са недоволни, защото нямахме никакви аргументи, с които да заслужим подкрепата на публиката. Аз лично оправдавам недоволството на феновете, но в крайна сметка те изразяват много емоционално вижданията си. Според мен с основание не бяха доволни от играта ни." 

"Не бих казал, че играчите ни са уморени, подготвяхме се много старателно. През седмицата имаше свежест в подготовката за мача. Трудно ми е да отговоря защо имаха такова поведение в този мач. Може би си помислиха, че днес ще могат да вземат мача без усилия, въпреки че преди началото ги подготвях, че няма да им е лесно." 

"Но явно мислеха, че отборът на Марек е дошъл тук сам да загуби този двубой. Зашлевиха ни шамар, с такова поведение трудно бихме победили който и да било отбор, не само Марек." 

"Състоянието на Бакари тепърва ще го установим, засега не изглеждат добре нещата, но лекарите ще кажат. Стенио пострада само след един удар, но за него не мога да кажа нищо, защото не съм разговарял с доктора на тима", сподели Сашо Станков веднага след мача.