Наставникът на Черно море Александър Станков не беше особено доволен от представянето на играчите му в мача с Ботев. Те загубиха с 1:2 на базата в Коматево, а бившият наставник на Локомотив Пловдив имаше и претенции към рефера на двубоя. Ето какво сподели Станков:

"Това беше един слаб мач за нашия отбор, започнахме много колебливо и плахо. Отстъпвахме в единоборствата в средата на терена. Направихме много грешки, след една от които получихме и гол." 

"След като получихме първото попадение, заиграхме по начина, по който трябваше да го правим през целия мач. Тръгнахме по-напред, пресирахме противника напред, това исках още преди началото на мача от моите момчета." 

"Затова и закономерно изравнихме, но през второто полувреме вместо да придобием малко повече самочувствие и да продължим по начина, по който завършихме първата част, ние отново изпаднахме в летаргия. Голът висеше на косъм и нормално го получихме." 

"Не можахме да задържим топката, да създадем повече опасности към вратата на Ботев. Затова беше съвсем нормално да паднем и закономерно се случи това. Не искам да коментирам съдийството, ние знаехме какво ще ни се случи, предварително бяхме подготвени за начина, по който ще се води този мач." 

"Не казвам, че това допринесе за загубата ни, ние сами сме си виновно, но направо е смешно и просто излишно да се коментира съдийството на този мач. Нямам намерение да влизам в полемика, то просто някои неща са очевидни. Не е това начинът, по който трябва да се помага на отборите." 

"Аз съм далеч от мисълта, че и на нас трябва да се помага от съдиите, но нека фактите да говорят. Аз не искам да влизам в полемика с никого. Просто ми е под достойнството да коментирам. Не говоря само за дузпата, която не ни дадоха, ситуациите са много, не искам да звучи като оправдание за загубата ни." 

"Не трябва да показваме такова лице, нашето е свързано с агресия, с дух, с бързи атаки. Днес много от тези неща не се получиха, да не кажа нищо. Все не ни върви, но не се знае дали за в бъдеще няма да се обърне плочата с късмета, който днес го нямаше", сподели Станков.