Старши треньорът на Черно море Александър Станков заяви, че не е особено доволен от резултатите на тима в контролите, които „моряците“ изиграха в Банско по време на подготвителния си лагер преди началото на сезона.

Наставникът на „зелено-белите“ все пак изрази надежда, че до старта на шампионата проблемите ще бъдат изчистени.

„Доволен съм от лагерите в Банско. Условията са добри. Разполагаме терен, за който не трябва да правим графици, за да се ползва и от други отбори. Свършихме голям обем от работата. Изиграхме и не лоши контроли. Доволен съм от старанието на тренировките, а най-радващото е, че нямаме сериозно контузени футболисти. Доволен съм и от представянето на новите играчи. Живко Петков все още не се е адаптирал напълно към нашия отбор напълно, но и това ще стане в най-скоро време“, коментира Станков.

„От резултатите от самите контроли не съм много доволен, но продължаваме да работим и да изчистваме някои детайли. До първия мач с Берое би трябвало голяма част от нещата и моите изисквания да са изчистени. Първият мач с Берое е доста сериозен. Естествено, че не могат футболистите да са напълно готови за срещата“, коментира Александър Станков.