Вратарят на Славия Георги Петков сподели след мача с ЦСКА, че противниковата агитка го е замервала с ябълки и камъни. Точно затова са били и разговорите му със съдията. Той говори и за ситуациите с головете на "червените", както и за пререканията му със Серджиу Буш. Ето какво сподели Петков:

"За кой ли път вече получаваме гол, но хубавото е, че върнахме всичко и взехме точката. Днес феновете ме обстрелваха с ябълки и камъни, това казах и на рефера. Нека ме псуват, нека говорят, само да не хвърлят, защото ме целят от 60 метра. 

"Представете си, ако това те удари отзад в главата какво става. Тия ябълки от къде са ги взели не знам, айде, с камъните сигурно са се снабдили на стадиона. Не са ме целили с кестени, а с камъни."

"При първия гол футболистът на ЦСКА тръгна да подава топката успоредно, но се спъна и така ми вкара гола, защото аз бях тръгнал да пресичам подаването. При втория гол човекът, който играеше с Тунчев не скочи и стана голът."

"На Буш му казах, че два пъти за дузпа, а нямаше такива. Знаем все пак за ЦСКА как се дават дузпи и реферът можеше и да се обърка. Момчето обаче си призна, че и в двете ситуации няма нищо. Викаше, сякаш искаше дузпа, но такива нямаше и двата пъти."

"Все пак се прави нов отбор, гледаме си мач за мач, сега се готвим за Локомотив. Сега разликата е, че сега се направи селекция и взехме качествени играчи в сравнение с миналата година. За смените си решава треньорът, а аз съм още вратар, не съм станал треньор", заяви Петков.