Наставникът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев очаква мъжки мач срещу съгражданите от Ботев в дерби от поредния кръг на елитната ни футболна група.

"С всичките ни трудности, които имаме подготвяме се по най-добрия начин. Знаем заряда на дербито. Всички футболисти са мотивирани, ще покажат какво могат, трябва да покажат характер. Надяваме се да се получи, а хората които ще гледат мача да останат доволни от видяното", коментира Матушев.

"Теодор го взехме да създадем конкуренция на вратарския пост, засега няма да разчитаме да пази", допълни специалистът по повод вратаря Теодор Скорчев.

"Надяваме се да се противопоставим по най-добрия начин. Силта на Ботев е в младостта. Всеки треньор иска във всеки един мач да побеждава. Искаме да се представяме по най-добрия начин и ако можем да вземем максимума от следващите 4 мача", допълни Матушев.

"Мога да благодаря на феновете. Нямаме илюзии за първото, второто или третото място. Има трудности, но себераздаването на момчетата води Локомотив напред. В последните мачове публиката ни е разочарована, смятам, че и те не са си мислили, че Локомотив ще побеждава във всеки мач. Нека феновете подкрепят отбора, момчетата дават всичко от себе си за отбора", коментира Матушев отношението на феновете към тима.

Специалистът оповести пред журналистите, че няма предвидени премии за успех в двубоя.