„В частта клуб – клуб всичко е договаряно от собственика и изпълнителния директор. Палермо е с особена позиция сред обществото там, защото е по-различно от класическа Италия. Когато той подписа вече, таксиметровият шофьор, който ни взе вече знаеш и искаше първи да се снима с него“, заяви агентът на Ивайло Чочев Петър Костадинов на среща с медиите днес.

Петьо Костадинов потвърди, че е имало силен интерес и от страна на Монако, но французите са се занимавали повече с преговорите за правата на желаните от Реал Мадрид – Хамес Родригес и Фалкао. Това е форсирало разговорите с ръководството на Палермо, което е било по-настоятелно.
„Преговарящите са едни и същи, а те в същото време водеха разговори за умопомрачителни суми при трансфери на Фалкао и Хамес Родригес. Хората от Палермо пък бяха по-настоятелни и енергични“, сподели Костадинов.

„Клубът е един от най-обичаните в света. В дербитата с големите клубове на Италия, стадионът се е пълнел. В Серия А са имали средна посещаемост е била около 25 хиляди, а в Серия В около 15 хиляди“, обясни още Костадинов за Палермо.

„Оттук нататък договорът на Чочев, който е много добре направен ще е финализиран, след като бъде изпълнен. Италианците трябва да се разплатят с ЦСКА, тогава ще завърши процесът. Няма да кажа какъв е процентът на Чавдар Етрополе, всеки ще вземе каквото му се полага. Аз не съм договарял нищо с Палермо, освен личните условия на футболиста“, каза още Петьо Костадинов.

снимка: Пресклуб България