Бившият футболист на Левски Игор Томашич не можеше да намери думи, с които да изрази чувствата си, след като бе избран в идеалния тим на Левски в евротурнирите по време на днешното честване на 50-годишнината от първото участие на „сините“ в клубните турнири на Стария континент.

„Как се чувствам ли? Много, много щастлив. Не знам как да ви го опиша. Днес видях феновете и се радвам, една хубава, красива атмосфера направиха“, каза българският национал с хърватско потекло.

„Изненадан съм, първо мислих, че е някаква шега, защото дойдох да гледам мача, пък ме сложиха горе на таблото. Не знам как да го изразя с думи. Благодаря на всички хора, които обичат Левски. Много, много съм радостен.“

„Как да забравя тези щастливи моменти, всичките мачове за Левски, купите и титлите, които спечелихме? Три години и половина... Всичките ми спомени са еднакви и много, много хубави. Нямам думи да ги опиша.“

„Да, чувствам се част от семейството на Левски. България или Хърватия в евроквалфикациите? Следващият въпрос, моля“, каза още Томашич.