Шефът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров заяви, че при добра селекция в „синия“ клуб през зимата, отборът има шансове да се бори за титлата. Боримиров участва в награждаването на деца, които участват в програмата „Децата и футболът“, а след края на церемонията изрази надежди след няколко години гръбнакът на всеки тим в България да бъде от родни играчи.

„Не участвам за първа година. Мисля, че това се превърна в добра традиция. Това е добро дело на Дончо Донев, те си вършат работата, а мисля, че и децата заслужават похвали“, започна Боримиров.

„Имаме качествени млади таланти. Тук е моментът да похваля младите, които работят и да похваля треньорите, които работят за тяхното развитие. Иска ми се след няколко години в българските отбори да има все по-малко чужденци. Вече втора година съм в школата на Левски. Сами може да видите колко млади футболисти има в първия отбор. Стремим се доразвиваме младите максимално и да им дадем нужните условия. Всеки млад играч, трябва да разбере, че трябва да се бори за мястото си“.

„В Левски се работи спокойно и целенасочено. Играчите усетиха силната подкрепа на феновете и това ги кара да се раздават максимално. В Левски нещата се развиват по план и при добри нови попълнения мисля, че Левски ще има шанс за титлата“, завърши Боримиров.