Директорът на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров, вярва, че президентите на футболни клубове у нас нямат място в Изпълкома на Българския футболен съюз.

„Мисля, че в Изпълкома не трябва да влизат президенти на футболни клубове. Ако влиза, то трябва да са президентите на всички отбори. За мен това е конфликт на интереси. България е имала силен национален отбор, когато Левски и ЦСКА са били силни. Това ни кара, хората които работим в тези два гранда, да се замислим какво трябва да променим, за да върнем стария облик на тия два клуба“, коментира Боримиров.

Бившият ас на „сините“ допълни, че за момента школата на клуба върви в правилната посока, въпреки финансовите трудности в Левски.

„Израстването не става за един или два месеца. Да, има промяна в школата на Левски. Трябва да се започне от промяна в материалната база и да се надгражда. Надявам се до една или две години и вие да видите промяната.“

„Наистина концепцията ни зависи от финансови средства. Аз също съм зависим, но когато човек, когато има желание намира средства. Наистина, аз не съм получил тази помощ от клуба, която искам, но приятели успяха да ми помогнат и с помощта на фондацията успяхме да изградим тези четири съблекални и игрища. Слава богу има ги още тези приятели. Най-лесното е човек да се оправдава, когато няма пари. На този етап школата на Левски върви в правилната посока.“