Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков намекна, че забавените заплати на "сините" все още не са платени. Той говори след изтеглянето на жребия за 1/16-финалите за Купата на България. В този етап столичани се паднаха с втородивизионния Спартак Варна. 

"Единствено на Георги Иванов се обадих след жребия, не мога да коментирам съперника. Какъвто е жребият, такъв е, който е по-добър, да продължи, единствено, че мачът е свързан с по-дълго пътуване. Но форматът е добър." 

"Не искам да се повтарям, Левски никога не е имал други амбиции през годините, освен да печели трофеи. Така че целите ни не са се променили. Ние не сме се отказали от всякакви варианти, които позволяват да се класираме за Европа." 

"Финансово сме обезпечили провеждането на мача със Славия, но за съжаление ще е без публика, което ни лишава от приходи. Но организацията е налице и поне е много по-опростена процедурата, защото на трибуните ще са хора, утвърдени по списъци от Футболния съюз." 

"Само остава да се подготвим добре за мача със Славия и да победим, защото срещу този отбор имаме лоши спомени. Да се надяваме, че играчите няма да мислят за неплатени заплати по време на този двубой. Но за момента може би мислят още", сподели Баждеков.