Защитникът Фернандер Касай и халфът Станислав Генчев са здрави и ще могат да играят за Славия в предстоящия домакински мач срещу Локомотив София от А група, който ще се проведе на 8 ноември.

Двамата лекуваха различни контузии, като Касай пропусна мача на „белите“ с ЦСКА, завършил наравно 0:0 миналия уикенд, докато Генчев не е бил в игра за столичани от края на август.

Треньорското ръководство на отбора от София ще реши, дали Касай и Генчев ще започнат като титуляри срещу „червено-черните“ или ще се включат като резерви. Друг от халфовете на отбора Жереми Манзоро все още има възможност да запази мястото си в Славия. Французинът ще получи шанс за изява в оставащите двубои до края на есенния дял в шампионата и в турнира за купата на България.

Ситуацията около защитника Цветомир Панов е съвсем различна. По всяка вероятност той няма да носи екипа на "белите" през 2015 година, след като в продължение на 10 месеца е изключително неубедителен в изявите си и получи три червени картона за общо 23 изиграни мача./БТА