„Надявам се да завърша кариерата си в Литекс”, заяви след третото си завръщане в Ловеч бившия български национал Зоран Янкович. Сърбинът с български паспорт изигра едно полувреме за „оранжевите” и отбеляза гол при разгромната победа на ловчанлии над Ботев с 6:0 днес.

„Беше ми малко трудно, защото не познавах добре отбора и момчетата. Говорих затова с Миодраг Йешич и поради това изгледах първото полувреме от скамейката. През второто успокоих малко момчетата и атакувахме повече. Хубавото е, че отбелязахме 5 гола. Мисля, че това бе едно хубаво завръщане за мен”, каза нападателят, който изкара 6 сезона в китайския Далиен.

„В Литекс има много добри футболисти, но на тима му трябва малко повече самочувствие. Знам, че досега отборът е създавал много ситуации за гол, но не е успявал да ги реализира. Виждам, че в Ловеч са се променили много неща, докато ме е нямало. Единствено Йеленкович е от стария отбор”, добави Янкович.

„Не съм в най-добрата си форма. Тренирал съм в последните 4-5 дни, преди това почивах 3 седмици. Добре, че първенството свършва и ще можем да направим една добра зимна подготовка, а през пролетта ще бием наред”, завърши Зоран.