Новото попълнение на Левски Венцислав Христов беше категоричен, че се надява мнението на „сините“ фенове да бъде изцяло положително. Самият нападател даде да се разбере, че с времето това ще случи, благодарение на представянето му за отбора.

Венци Христов каза категорично, че желанието му е да помогне на „сините“ да станат шампиони в края на сезона.

„Чувствам се отлично, нямам търпение да започна подготовка с отбора, да се запозная с момчетата. Лесно се разбрахме за условията, всичко е ясно, няма какво толкова да се обсъжда. Целта е Левски да стане шампион“, заяви Венци Христов.

„Не ме обижда изчакването, защото Левски очакваше за други варианти, аз също. И те не намериха, и аз не намерих, затова съм тук. Тренирам всеки ден, в отлично състояние се намирам, ще видим като се включа в подготовката на Левски. Надявам се да реша проблемите на Левски в нападение. Затова съм тук“, коментира нападателят.

„При положение, че съм в Левски, това означава, че пристигането ми е крачка нагоре. Аз съм благодарен, че г-н Стоев и г-н Иванов ме искат.“

На въпрос, дали не се притеснява от мнението на феновете, заради положително изказване по адрес на ЦСКА, Христов заяви: „Може да има негативна реакция, не знам, но се надявам с игрите си на терена да заслужа обратната реакция. Дойдох в Левски, защото идването тук е крачка напред в кариерата, не само за мен, но и за всеки футболист. Надявам се да помогна на Левски да стане шампион и да заслужа по-добри реакции от всички.“

„Левски има шансове да стане шампион, пет точки след Лудогорец са това, но има и два преки мача. Ако Лудогорец стъпят грешно, а Левски – не, може да се случи. Затова и първенството е интересно“, завърши Венци Христов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS