Старшии треньорът на Левски Стойчо Стоев коментира най-напред скандала, поради който бе прекратен мачът с Улисес.

„Удариха Веско Минев и от там нататък не се знаеше кой какво прави. Ситуацията стана неуправляема. Може би и съдията е виновен, тъй като не санкционира някои остри влизания. Работата на треньора е да успокои футболистите и това бе моята цел, когато се намесих“, започна Стоев.

„Имаше и хубави моменти особено през първото полувреме, но някои играчи не бяха на висота. Има неща, които определено бяха добри в играта ни. Що се отнася до съперника, бяха ме предупредили, че играе по-твърдо, но не очаквах чак толкова грубо“, продължи Стоев.

„За нови футболисти не мога да кажа кога ще стане като дата. Джалоу е с неизлекуван Хепатит В и по тази причина не го привлякохме. В срещата допуснахме грешки в защита. Преди втория гол двама от нашите играчи погледнаха много лежерно на ситуацията и от там се разви атаката за гола“, анализира специалистът.

„Ще хабя нерви по време на подготовката, но в официалните мачове няма да бъда така. Не мога сам да си давам оценка дали се справям с работата. Все пак мисля, че има повече широта на атаката и някакъв напредък. Мисля, че ще променим нещата в положителна насока. От Хасково пратиха съгледвачи на нашия мач, но и ние ще ги гледаме в една контрола в Турция. Тези неща са нормални“, каза Стоев по случай на това, че изпълнителният директор на хасковлии Тихомир Петков и помощникът Емил Ангелов наблюдаваха проверката.

Светослав Табаков, специален пратеник на Gong.bg в Турция