Феновете на ЦСКА в района на Гоце Делчев са крайно разочаровани от пропадналата контрола на шампионите с Места Хаджидимово, обясни пред Гонг изпълнителният директор на пиринския тим Илиян Синадинов.

„Тук при нас, в нашата околия ЦСКА е религия. Има много футболни фенове, както на ЦСКА, така и на Левски.Футболен край сме, база имаме, щеше да стане един празник, както сме подготвили всичко за посрещането на ЦСКА”, каза Синадинов.

„Обаче за какво няма да дойдат не знам. Нямаме директна информация, нито на пресаташето съм звънял. Говорихме с един човек, който той ни свързваше с г-н Пенев. Каза, че засега май няма да идват. Било ги е страх от наводнения терен, обаче нашият терен има добър дренаж, всичко поема. Терена е очертан, съблекалнята е отоплена, мрежите са сложени и чакаме ЦСКА, както и много хора.”

„Хората искаха да видят любимците си от близо. Има фенове, интересуват се от футбол. Имаше организирани автобуси с деца от малките села, които да видят батковците си от ЦСКА. Бяхме приготвили момичета с национални носии, които да посрещнат ЦСКА с хляб и сол.”

„Прекалено много разочаровани има. Слушам тук крайни фенове на ЦСКА, върли, червени книжки, на фенклуба на ЦСКА, които викат „ако не дойдат, късаме книжки, всичко, вече няма да се интересуваме от ЦСКА. Разочаровани са много, защото милеят за този отбор, искаха да ги видят отблизо, да се снимат, да си вземат автографи”, каза още шефът на Места Хаджидимово.