Един от бразилските асове на Лудогорец Натанаел даде интервю за Дарик радио и Гонг, в което коментира очакванията си за развоя на родното първенство. Бранителят сподели и своите впечатления от двубоя с Левски, който бе първи за двата тима след подновяването на шампионата.

"Мисля, че мачът беше доста труден. Бяхме наясно, че ще бъде тежко препятствие, но бяхме добре подготвени за това, което ни чака. Подготвихме се добре за мача, знаехме добре, какво можем и как да го правим. Благодаря на Господ, че спечелихме тази голяма победа. Сега вече трябва да мислим за следващия мач и да продължим да работим добре", отбеляза бразилецът.

"Знаем добре каква е ситуацията в момента. Въпреки преднината ни, ние трябва да продължим със сериозната работа, не трябва да има отпускане. Стараем се да гледаме себе си, да търсим победи в домакинства и гостувания."

"Трябва да печелим, да поддържаме това ниво докато свърши първенството, да правим поредица от победи. В крайна сметка вярвам, че ще грабнем титлата", продължи Натанаел.

"Основният претендент продължава да е Левски. Знаем добре, че това също е един голям отбор. Те също продължават да работят и да се развиват. Когато отидем да играем срещу тях няма да е никак лесно. Ние не се притесняваме, защото имаме начин на игра, който не променяме. Системата е печеливша, търсим победата във всеки момент и искаме да станем шампиони. След това ще се постараем да влезем в Шампионската лига", завърши бразилецът пред Дарик радио.