Владимир Гаджев излезе, след дълго лекуване на контузия, като титуляр срещу Пирин. Той бе и капитан на отбора. Дали се чувства добре след завръщането си в игра?

„Малко съм изморен като за първи мач, призна Гаджев.Хубавото е, че преди мача с Лил изиграх 75 минути.Надявам се това да ми помогне в четвъртък да съм на по- високо ниво от днес.”

 

Що се отнася за мача с Пирин Влади бе лаконичен.

„Взехме три точки, сподели Гаджев.През първото полувреме бяхме оставили инициативата на отбора на Пирин. Вкараха ни ранен гол. След това всичко си дойде на мястото, особено след като изравнихме.”

 

Какво да очакват левскарите от мача с Лил, според капитана Владимир Гаджев?

 

„Със сигурност не трябва да допускаме толкова грешки, колкото допуснахме днес, убеден е Гаджев. Ако ги допуснем, то положението ни ще е много тежко. Сигурен съм, че като се съберем треньорът ни ще извади грешките ни и ще ни ги покаже.Трябва да ги сведем до минимум специално за мача с Лил, защото ако играем така ще имаме доста проблеми.Трябва да сме компактни, да мислим бързо и нещата ще се получат, не е въпрос само на тренировки.”

 

Дали на полувремето на мача с Пирин е имало реакция от страна на Ясен Петров към футболистите след като не играха добре?

„Нормално е да е имало, след като с Пирин вкъщи резултатът е 1:1, признава Владо Гаджев. Треньорът ни повиши тон, естествено в рамките на нормалното. Трябваше малко да се събудим. След това смачкахме отбора на Пирин. Началото бе трудно за нас. Пирин игра открит футбол, вкараха ни и гол, което е наша стара слабост. В началото пропуснахме няколко голови положения, но след това други вкарахме.Трябва да сведем грешките в защита до минимум, защото срещу големи футболисти, срещу каквито ще играем в четвъртък, ще ни е трудно. Но мисля, че ще се справим.”