Маркетинг директорът на Берое Ваня Джаферович сподели, че нещата в клуба ще се нормализират след шокиращия бой между футболисти на тима на почивката на мача с Нефтохимик, заради който в крайна сметка Елио Мартинс и Иван Караджов получиха червени картони.

След жребия за Купата на България, противопоставил старозагорци на Видима Раковски, Джаферович разкри, че треньорите са провели разговор за ситуацията.

“Доволни сме от жребия. Макар че и ако ни се беше паднал друг отбор, пак трябваше да играем срещу него. Не искам да подценявам отбора на Видима-Раковски, защото срещу тях ще играем. Надявам се да продължим. Трябва да продължим”, каза Джаферович.

“Да, мисля, че вече всичко е спокойно. Станаха някои неща, но не искам да ги обсъждам пред медиите. Треньорите си говориха с футболистите в съблекалнята. Не мога да отговоря на въпроса дали ще има някакви наказания, трябва да говорите с треньорите. Мисля, че всичко ще е наред. Нещата са добре в отбора. Това, което стана е неприятно, но се надяваме такива неща повече да няма”, обясни още той.