Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира жребия за Купата на България, който отреди червените да гостуват на 1/16-финалите на Сливен.

„Ще играем на един добър терен, с един отбор Сливен – който има претенции и амбиции да се представи добре срещу ЦСКА. Това го казвам, за да бъдат нашите футболисти стегнати”, заяви Пенев.

„ЦСКА в момента участва в Европа. В момента сме първия полусезон, остават ни два мача и след това ще оповестим и подготовката за началото втория полусезон. В ЦСКА има материал, момчетата го показаха в последните мачове. ЦСКА отново ще бъде един отбор с амбиция за шампионската титла, за купата.”

„Аз също съм работил с чужденци. Да поставим въпроса, ние когато сме в чужбина, как… Заедно трябва да споделяме тези неща. Ние искаме в чужбина, те са тук, трябва всеки да спазва професионалните си задължения.”

„Има ръководство, което взима правилни решения и нещата по този въпрос ще бъдат ясни. След като бием излизам от кризата, като паднем, влизаме в кризата”, коментира философски Димитър Пенев.