„Разбрах се с ръководството на Литекс само за пет минути в петък. Договорът ми е за 1+1 година”, заяви за Гонг новото попълнение на Литекс Джемал Берберович. „Много съм щастлив, че се върнах в любимия си отбор. Литекс ми е в сърцето. Сега всичко е нормално. Надявам се да подобряваме резултатите си и живи, здрави да влезем в Шампионската лига”, каза още босненският национал, който се завърна в Ловеч след 18 месечен престой в турския Денизлиспор.

„Нормално е да има промяна в Литекс. Качеството на някои от играчите се е вдигнало. Работят правилно и играят все по-добре и по-добре. Надявам се, че през новия сезон ще защитим спечелената титла”, каза още бранителят.

„100 % съм сигурен, че пак ще сме шампиони. От Турция гледах много от мачовете в българското първенство. Видях, че Литекс е най-качествения и класния отбор тук. Има много млади и талантливи футболисти и мисля, че без проблем титлата пак ще дойде в Ловеч”, сигурен бе Берберович.

„За евротурните не мога да кажа с точност какво ще стане. Но бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно да влезем в групите на Лига Европа, ако не стане в тези на Шампионската лига”, завърши босненският национал, преди отпътуването на Литекс за втория подготвителен лагер на тима в Холандия.