Помощник треньорът на Берое Левон Апкарян заяви, че отборът излиза в мача срещу Пирин Гоце Делчев за Купата на България за победа на всяка цена.

- Г-н Апкарян, важен двубой предстои утре. Какво е настроението в отбора?

- Да, като цяло много важен двубой за нас е утрешния мач с Пирин Гоце Делчев. Настроението е в оглед сгъстената програма и мачовете неделя-сряда-събота много добро. Най-важно е да пренесем това позитивно настроение и в утрешния мач. Много важен мач. Трябва да го изиграем със същата отговорност и професионализъм. Играем срещу един сериозен отбор в "А" група, който затрудни много отбори.

- Това е турнирна битка. Чиста победа ли търси Берое утре?

- Берое търси най-вече да повтори тази игра, която виждаме в последните мачове и най-вече да реализираме попадения. Да, мачовете за Купата са малко по-различни от тези в първенството, но на всяка цена ние ще търсим победа, за да си изведем един хубав резултат в реванша.

- Сам казахте преди малко, че за 7 дни се струпват на отбора. Готов ли е физически за това предизвикателство в първия сгъстен цикъл за полусезона?

- Както видяхте срещу един топ и много балансиран и добър отбор като Лудогорец не само, че стояхме добре физически, а на моменти дори ги надигравахме. Старши-треньорът Петър Хубчев знае най-добре как да процедира и в този сгъстен цикъл ще процедира по най-добрия начин.

- Има ли контузени или момчета с травми и здравословни проблеми?

- Сега преди тренировката нашият лекар ще ни запознае дали има такива проблеми, но мисля, че всички освен Каядо и Дишлиев са на линия.

- И последно очакванията ви от утрешния сблъсък?

- Очакванията са най-вече да повторим тази агресия и желание и на всяка цена победа и да зарадваме тези хора, които помогнаха на нашите футболисти. Истински фенове има тук.