Отборът на ЦСКА победи Раднички Ниш с 2:1 в контрола играна на стадион "Българска армия". "Червените" откриха резултата с попадение на Бергонси в 75-ата минута. Раднички изравни в 90-ата минута с попадение на Поношевац след добре изпълнен пряк свободен удар, а крайният резултат оформи юношата на "червените" Радой Божилов в добавеното време.

Символичният първи удар в мача бе отправен от легендата на клуба Петър Жеков, който излезе на терена съпроводен от шпалир, направен от играчите на двата отбора. Той получи плакет от Александър Томов, както и цветя от феновете на "червените" по случай своя 70-годишен юбилей.

Във втората минута груба грешка на Соарес позволи на Джорджевич да напредне по дясното крило, навлезе в наказателното поле, където бранител изби кълбото в корнер. Три минути по-късно хубав удар на Тони Силва по диагонала отдясно накара вратаря на Раднички да избие в корнер.

В 6-ата минута хубав удар на Фелипе мина над напречната греда. В 9-ата минута Соарес изведе Кукоч по лявото крило, той напредна и след удар с външен фалц прати топката встрани от вратата.

В 12-ата минута след центриране от корнер последва разбъркване, Джорджевич стреля силно, но в последния момент Тунчев блокира изстрела. Сънди излезе на стрелкова позиция в 16-ата минута, но ударът му не попадна в рамката на вратата. В 30-ата минута Джуричкович получи жълт картон за грубо влизане в центъра на терена.

В 35-ата минута Суарес пропусна най-чистото положение, след като беше изведен сам срещу Кесич и стреля от около 20 метра, но сръбският вратар спаси. В следващата минута гостите от Ниш направиха принудителна смяна. На мястото на Джилас влезе Томич. В 40-ата минута от пряк свободен удар Галчев пробва рефлекса на Кесич, който спаси уверено.

През втората част Саша Мъркич направи промени в състава като на полето се появиха 9 нови футболисти. В 48-ата минута след изпълнение на пряк свободен удар Оршулич стреля с глава, но вратарят улови кълбото. 

В 59-ата минута Венци Василев стреля неточно. В 67-ата минута Суарес направи нов пропуск, след като Карачанаков центрира от корнер.

В 75-ата минута влезлият като смяна Бергонси с удар от над 30 метра изненада Кесич, с което "червените" откриха резултата. Веднага след това сръбският вратар беше сменен. В 76-ата минута на двубоя Дивиш отстъпи мястото си на Господинов. В 90-ата минута Поношевич изненада Господинов с хубаво изпълнение на пряк свободен удар.

В крайна сметка ЦСКА успя да стигне до успеха в добавеното време след попадение на Божилов.

Състави:

ЦСКА: Дивиш (76-Господинов), Тунчев (72-Крачунов), Сънди (72-Бергонси), Силва, Галчев, Буш (61- Карачанаков), Соарес, Василев, Оршулич, Фелипе, Кукоч
треньор: Стойчо Младенов

Раднички Ниш: Кесич (76-Василевич), Павлович, Джорджевич, Петрович, Коларевич, Марианович, Джуричкович, Джилас (36-Томич), Кованович, Попара, Паулиевич (Лазаревски, Булатович, Любинкович, Търничич, Митрович, Младенович, Мъркич, Пейчич, Тодорович)
треньор: Саша Мъркич