Поредното доказателство, че в ПФК Левски мислят и действат по европейски вече е факт. Готова е официалната програма за предстоящата във вторник приятелска среща Левски – Вердер Бремен.

Пресаташето Сашо Касабов показа продукта пред журналисти, а вие може да видите част от него тук. Или да си го закупите преди мача с немския тим.

На корицата е избран момент от последната среща на двата отбора през 2006-а година в групата на Шампионската лига.

Така правят европейски ориентираните клубове. Мислят за своите фенове и по време на приятелските срещи на отбора. Така е в Европа.

Освен приветствие от изпълнителния директор Константин Баждеков, вътре в програмата може да прочетете и интервю с Живко Миланов, представяне на всички футболисти за сезон 2008/09 година.

Голямо място е отделено на присъствието на Левски в Европа в периода 1965-а – 2008-а години. С автентични черно-бели снимки са показани моменти от първите стъпки на тима в евротурнирите.

Сегашният спортен директор Даниел Боримиров е сниман на стадиона в Киево, където „сините” стигнаха до влизането в групите на Шампионската лига.

Представен е и отборът на Вердер. Както футболистите, така и спортно-техническият щаб. Не са пропуснати и моменти и от досегашните срещи между двата отбора.

Похвално е, че от Левски са сложили и приемлива цена за този продукт, който ще се понрави на „сините” фенове и на колекционерите на програми.

Европейските начинания на хората от клуба проличаха и в издаването на тимови листи за двете последни контроли на английски за удобство и на гостите от Израел и Кипър. Това не е за първи път от страна на пресслужбата на „сините”. За удобство на журналистите има безжичен интернет не само в Сектор В, но и в сектор А на стадион „Г. Аспарухов”.

По всичко личи, че на „Герена” знаят как да се готвят за срещите от Шампионската лига. Мачът с Вердер без съмнение е генералната репетиция. А и знак за равенство между Левски и европейски тим.