Вече почти забравихме срама от злощастното участие на българските футболни отбори в евротурнирите, но ето че всеки следващ етап от тях ни подсеща и ни кара още повече да се хващаме за главата. Знаехме,че ЦСКА и Левски отпаднаха от много слаби отбори, но техните резултати нататък правят картинката ужасяваща.

Както е известно, Мура получи неочакван подарък - служебна победа и успя да продължи още един кръг, макар да загуби на терена от Арсенал Киев общо с 0:5. Снощи словенците нормално загубиха от Лацио общо с 1:5. Но още по-шокиращи неща се случиха в потока на Левски. С коефициента на сините Сараево получи лек съперник - черногорския Зета, но не успя да преодолее и него. Същият този тим от Голубовци пък снощи падна с 0:9! и общо 0:14! от ПСВ Айндховен.

Изглежда, наистина сме стигнали дъното. Или пък не. Догодина вторият и третият от българското първенство ще започнат в Европа още от първия кръг, заедно с отборите от Андора, Сан Марино, Малта, Фарьорите и т.н. Какво ли ни очаква пък тогава!?