Отложиха мача Левски – Черноморец!

Заради 10 сантима снежец. Но в никакъв случай няма нищо изненадващо в това на 10 ноември да вали сняг. От ст. „В.Левски” обаче измънкаха, че не са го почистили. Тотално безумие, което вече прелива чашата.

Щом отсега започнахме да отлагаме мачовете, между другото и част от Б група днес увисна, то положението е трагично. Тепърва предстоят още няколко кръга, плюс двубои за Купата. Задава се невъобразима каша.

Чу се и оправдание, че двубоят не могъл да се състои и утре, тъй като пазели терена за България – Румъния. Друг е въпросът, че футболният фен в момента много повече го вълнува битката за първото място и именно Левски – Черноморец, отколкото безсмисленото перчене срещу румънците. И как така цяла седмица ще се пази терена? Ами нали играчите на Пицурка ще тренират на него, при това 24 часа преди квалификацията?

Във вчерашният ни коментар, сложихме заглавие „Затишие пред буря в А група”. Простете, не е ставало въпрос за снежна буря. Макар, това което наваля днес в столицата, не е достатъчно дори на хлапетата да си направят малки снежни човеци. Снеговалежът, станал причина да се отложи официален футболен двубой и то на националният стадион, стига колкото да ни се нацапат обувките и нищо повече.

Като си помисля, че имаше плахи идеи да кандидатстваме за еврофинал или нещо подобно и ме напушва смях. Жалка картинка!

И така – днес лопатите за риене на сняг не влязоха в употреба. А трябваше – с тях по главите на когото трябва. На тези, които допускат липсата на каквато и да е организация. И на които им харесва да се въргалят в кишата. Дори не в снега.