Сто процента подобен материал с подобно заглавие седи в някои компютър, нейде в някоя спортна редакция. И днес авторът му, написал го далеч преди първия съдийски сигнал на онзи мишок Цецо Георгиев е в сериозна вътрешно-душевна битка със себе си. Как сега да го пусне, след видяното в Ловеч?

Да, как сега по-точно двата отбора си уредиха мача? Някои да ми обясни. И не само дузината жълти и трите червени картона са доказателство за обратното. Защото в една медия, ден преди дербито, ден преди новото първенство изобщо, се появи текстче, в което мило ни се обясняваше, че предстои мач на мира, приятелството и дружбата край Осъм.

Мач на дружбата?!? Май някой трябва да отскочи до моста на дружбата край Русе, където по принцип се проституира. Там той може спокойно да проституира със своята журналистическа съвест. Ами защо не бяха написали, че "сините" ще продължат серията си от дузпи от миналия сезон? Със сигурност щяха да имат по-голяма познаваемост.
Какво ще сторят пък сега онези другите представители на мишето съсловие – чиновници и шефове в БФС? Само в рамките на няколко часа към тях полетяха не стрели, а направо копия от обвинения и упреци.

Най-напред възможно най-директно от един клуб ги обвиниха, в комбина и оттам в съпричастност в корупция от страна на чужда футболна федерация. Както и в слугинаж. В края на деня, пък в доклад от страна на гостите за случилото се най-вече на почивката на мача в Ловеч, надлежно се описва как босът на домакините е влязъл в повече от словесен контакт със съдията на двубоя.

Боби, извади и прочети на глас този доклад! Стига завиране по дупките. Защото и вие също имате дупки!