Старши треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов заяви, че въпреки загубата от Цървена Звезда в Адриатическата лига, "сините" са играли храбро. Припомняме, че възпитаниците на Папазов претърпяха поражение с 55:85.

Самият Папазов напусна къщата на ВИП Брадър, която обитава в последните дни, за да бъде до отбора си. 

"На първо  място бих искал да ви поздравя за големия успех на сръбския  баскетбол - второ място на световното първенство. В този мач ние се играхме храбро срещу Цървена Звезда до  23-та минута, но противникът се възползва от факта, че трябваше  да играем с третия си плеймейкър 32 минути. Той все още е млад,  но трябваше да рискуваме.  Имахме големи проблеми през второто полувреме. Звезда игра  агресивно, особено Блажич, който се харесва много на публиката.  Видях желанието у феновете, а моите играчи не успяха да  издържат", започна Тити.

"Имахме добри минути и показахме, че сме интересен и  нов отбор, но не можахме да играем без двама плеймейкъри.  Играхме и по-добре от това, което можем 23 минути, но реалният  резултат е 25-30 точки.  Пожелавам на Звезда титлата и казах на Деян Радонич, че това е добро начало", завърши Папазов./БТА