Центърът на Левски Милян Пупович бе видимо разочарован, че тимът му изпусна победата срещу Кърка Ново место, и отстъпи със 68:70.

“Трябваше да спечелим този мач. Играхме добре в защита и трябваше да победим," заяви сърбинът след края на двубоя в София. 

"Отдавам това обаче на младостта в отбора ни. Левски е съставен от млади играчи и това оказа влияние. След всеки мач обаче, те израстват и се учат, но този мач няма да се повтори. Младите сега разбират какво става и как трябва да се играе в тази лига. Няма слаби отбори обаче в Адриатичската лига. Смятам, че отборът на Кърка ни подцени малко и имахме шанс да спечелим този мач, но не успяхме."

"Ще се борим в българското първенство. Очаква ни много сериозен мач срещу Балкан в понеделник и трябва да намерим сили да изиграем този мач максимално добре. Очакваме в Ботевград пълна зала и се надяваме да победим. Готвим се за следващите мачове."

"Не обичам да губим и след толкова загуби ме боли. Трябва ни подкрепа и тези хора да видят победа. Искам пълна зала и да донесем победи на тези хора,” завърши Пупович.