Гласуването за 17-ото издание на Мача на Звездите 2020 в България вече е в ход, съобщиха организаторите! От днес до 2 март, на официалния сайт на топ събитието в родния баскетбол, което ще се състои в Пазарджик, феновете ще могат да дадат своя вот за любимите си играчи.

Всеки може да гласува на allstar.basketball.bg по веднъж на ден, за да подкрепи баскетболистите, които иска да гледа на шоуто в Пазарджик.

През тази година връщаме формата Българи срещу Чужденци, като само при треньорите изборът ще е общ.

Датата на Мача на Звездите ще научите на 18 февруари, както и някои от уникалните изненади, които Община Пазарджик готви за феновете в залата!

Във вторник от 11.00 часа, на пресконференция в Гранд Хотел “Хебър” кметът на Пазарджик Тодор Попов  и президентът на БФБ Георги Глушков ще поставят официално старт на обратното броене до Мача - очаквайте!

През 2020-а година Мачът на Звездите ще бъде организиран от БФ Баскетбол в партньорство с Община Пазарджик, ЕС Медиа АД, Списание СПРИНТ и BGbasket.com.

Припомняме, че за медиите е осигурен микробус, който ще тръгне от София за Пазарджик от паркинга пред главния вход на нац. стадион "Васил Левски" във вторник, 18 февруари в 9.00 ч. и ще върне журналистите обратно малко след края на пресконференцията.