Селекционерът и човекът – оркестър в баскетболния Левски Тити Папазов обясни ексклузивно за Гонг причините, поради които сините отказаха Евролигата след запора на финансите в КТБ.

Папазов обяви, че решението е разумно и е взето късно снощи. Имало е вариант да се рискува след като на 21-ви юли банката ще започне отново да функционира, но Тити определи ситуацията пред Гонг по следния начин „ има вариант за положително, но и вариант за отрицателно развитие на нещата“.

На директен въпрос за бъдещето на синия баскетболен клуб треньорът бе категоричен: „ Левски е вековен. Мога да уверя всички в България, че отборът ще го има и аз ще съм треньор!“

По отношение на играчите и тяхното бъдеще Папазов бе още по- емоционален: „Няма да се моля на никой. Който напусне значи не е заслужавал да бъде в Левски!“

Ексцентричният треньор обясни и за участието на Левски в Адриатическата лига, като наблегна на факта, че таксата е платена и това е бил приоритет за клуба преди спечелената шампионска титла на България.

Какво сподели още Тити Папазов след срещата на клубовете, участници в Евролигата, чуйте от ексклузивното му изявление за Гонг от Барселона.