Треньорът на баскетболния Черно море Денислав Коцев сподели, че е доволен от контролите, които варненци изиграха в Сърбия и засега впечатленията от американеца Даниел Лени МакКартър са отлични.

„Всичко е нормално. Прибрахме се рано тази сутрин. Днес почиваме и утре вечер имаме тренировка. Първият мач го спечелихме. Пътуването ни поради повреда на автобуса продължи 16-17 часа и ни се наложи за 48 часа да играем три срещи, но това е спортната съдба, трябва да се преодоляват трудности. Във втория мач ни извадиха двете високи момчета. Играта беше доста твърда за нашите представи“, коментира Денислав Коцев пред Гонг.

„ФМП Железник е миналогодишното първенство в първия им ешелон, който е без участниците в Адриатическата лига. Стана здрав, хубав мач. Треньорът е небезизвестният Милан Гурович. Общо взето това е една люпилня за таланти. Ние се оказахме по-опитни и успяхме да победим“, заяви Коцев и добави:

„Дали ще остане Даниел Лени го решава ръководството, но мисля, че може да бъде полезен на нашия тим. Засега преодолява часовата разлика. Засега впечатленията от него са много добри и като човек, и като състезател. Атлетично момче и може да ни помогне много в защита, защото рядко има такива атлети в България. Ще участва и в следващата контрола с Черноморец, но имам идея всички, които са се подготвяли за този сезон да имат игрово време.“