Увереност в силите на националния ни тим изрази един от близнаците Иванови – Деян преди отпътуването за Грузия. България гостува в Тбилиси в последния си мач от евроквалификации и се нуждае единствено от успех, за да има шансове за директно класиране.

„Не е притеснително, че ни трябва задължително победа. Показа се в тази група, че стават всякакви изненади. И Португалия би Полша, така че не е притеснително, че трябва да отидем и да ги бием. Напълно реални са ни шансовете. Въпросът е, че трябва да ги бием с много голяма разлика. Докато има шансове, ще се борим за тях. Не знаех, че мачовете са по различно време. Нямам представа дали зависим от някой мач. Ние ще си гоним голяма разлика. Досега с всички отбори, с които сме играли имат 5-6 хилядни зали, така че очакваме хубава обстановка, ентусиазирани хора”, заяви Деян Иванов, а по повод последствият от дисквалификацията му срещу Белгия каза:

„Няма логика да бъда наказан. Аз почти нищо не направих. Единството, което направих е, че се защитих да не ме ударят. Не знам какви са правилата, но щом пътувам, значи ще играя.”