“Не трябва да вкарваме в главите на младите играчи, че след един мач са станали големи шампиони”, заяви старши треньорът на волейболния ЦСКА Сашо Попов. “Армейците” спечелиха гостуването си на Пирин Разлог с 3:0 в среща от 17-я кръг на Суперлигата.

“Това че противникът не игра в третия гейм, не означава нищо, а ние играхме силно. В конкретната ситуация се възползвахме, но не е хубаво това, което се случва. Дали има стремглаво израстване при нас? Не е така. Да, сега бихме 3:0, но преди няколко дни паднахме от Левски за Купата. Много съжалявам за загубата от Левски, защото знам с какъв заряд нашите фенове очакват точно този мач”, коментира Александър Попов.

“Контузията на Ивайло Стефанов не е тежка, но е в такава възраст, че трябва да внимаваме. Той играе за удоволствие и със сърце при нас, така че в никакъв случай няма да форсираме. На негово място игра едно 16-годишно момче, но нашият план на действие е ясен и се надявам, че е добре обяснен. В това финансово състояние искаме да развиваме младите и талантливи състезатели”, заяви още наставникът на волейболния ЦСКА.

“Играхме слабо в посрещане. Имаше няколко тактически указания, които дадох във втория гейм, но не бяха изпълнени от нашите състезатели. Имам чувството, че се прави наопаки. Колкото до съдийството, не искам да правя никакъв коментар. Имам дребни забележки за една топка, но в никакъв случай не е това причината за загубата. Лично аз няма да подавам контестация, ако клубът реши - да пускат. Не съдийството ни спира” пък сподели наставникът на Пирин Разлог Стоян Гунчев. /БГНЕС