Режисьорът на посрещането на Папа Йоан Павел Втори у нас Борис Радев е родният талант, който подготвя специалните изненади и всички детайли за впечатляващия бенефисен спектакъл „Моята игра“ на Владимир Николов. Борис Радев е едно от най-уважаваните имена в творческите и режисьорски среди, а с неговото участие се гордеят още и ежегодните Спортни икари и Наградите на Столична община за ярки постижения в областта на културата.

За всички фенове в публиката, които на 8 май ще изпратят капитана на националния отбор Владимир Николов от спортната сцена, той обещава незабравими емоции и невиждано шоу. „Спектакълът „Моята игра“ на Владимир Николов ще бъде един изключителен завършек на една изключителна кариера – неоспоримо доказателство за българската сила, воля и дух“ – споделя самият Борис Радев.

До момента обявените волейболни легенди, които ще се включат в титаничния сблъсък, са Никола Гърбич, Александър Волков, Христо Златанов, Теди Салпаров и треньорите Владимир Алекно и Пламен Константинов.

Обявените специални гости в бенефисния мач са най-талантливият роден джаз и поп певец - Васил Петров и уникалната танцова дръм формация „Вакали.

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв. 

Всичко за събитието може да следите и в официалното Facebook събитие – Моята Игра - Бенефисен мач на Владо Николов - 8 Май 2016.