Волейболният отбор на Пирин Разлог завърши впечатляващата си селекция от това лято с привличането на национала Александър Симеонов от Левски.

Освен Симеонов, в Разлог се завърнаха след наем други двама национали – Костадин Гаджанов и Йордан Желязков. Привлечен бе и диагоналът Венцислав Тодоров, играл преди време за Лукойл Нефтохимик, както и либерото Дафин Коцаков, който бе част от юношеската формация на клуба.

Отборът направи много сериозна подготовка, включително и високопланински лагер на хижа Яворов, и е амбициран за новото първенство.

За Пирин Разлог първата среща в първенството е с шампиона Марек Юнион Ивкони, като този път дербито на Югозапада ще се играе в Сливница.

Направени са много подобрения и в зала Септември, като са сменени всички осветителни тела, направен е ремонт дори на отоплението. Кметът на община Разлог Красимир Герчев бе категоричен, че сега залата ще бъде най-топлата и най-осветената във волейболното първенство. Той призна, че след като миналата година отборът е играл бараж за оставане във волейболната Суперлига, през тази година амбицията е Пирин Разлог да влезе в челната тройка.

Единственото, за което съжалява треньорът Йордан Мицин е, че националният разпределител Добромир Димитров си уреди трансфер в чужбина и няма да играе за Пирин.