ЦСКА - Казанлък Волей е най-интересният мач от 7-ия кръг в НВЛ "Бачково-изворна вода"-Национален шампионат жени.

В първата среща между двата отбора през този сезон "розите" успяха да спечелят с 3:2. Момичетата на Юлия Иванова със сигурност ще търсят реванш за тази загуба в собствената си зала "Васил Симов". 

"Червените" спечелиха последните си два мача, без да загубят гейм - срещу Сливен и ОСК Славия, припомниха от волейболната федерация. В миналия кръг пък състезателките от Казанлък загубиха гостуването си в Пловдив на Марица с 0:3. Срещата между съответно третия и четвъртия във временното класиране започва днес от 18:00 часа.

В събота ще се изиграят и останалите два мача от този кръг в женското първенство. Първо от 17:00 часа в спортната зала "Асеновец" местният Сливен приема лидера в класирането Марица Пловдив. Домакините все още нямат спечелен гейм от началото на сезона и с 0 точки заемат последното място. 

Освен това състезателките от Сливен имаха здравословни проблеми и мачът им от междинния 6-ти кръг с ВК Левски бе отложен за 27.11 2014 година.

По-рано през седмицата пък момичетата на Иван Петков победиха Казанлък Волей с 3:0 и изпревариха в класирането безгрешния до този момент ВК Левски.

Столичното дерби Левски - ОСК Славия е последният мач от този кръг. Момичетата на Радослав Бакърджиев победиха в последната си среща ВК Марица с 3:2 и така останаха единственият отбор през този сезон, който не познава вкуса на загубата. 

"Белите" от 6 мача имат една победа и с 3 точки заемат предпоследната 5-а позиция. /БГНЕС