Помощните терени на стадион „Георги Аспарухов осъмнаха облепени с плакати. На тях феновете атакуваха сините шефове и изказваха подкрепа за бившия вече треньор Станимир Стоилов и надежди към новия спортнотехнически директор Даниел Боримиров.

Плакатите са поставени през ноща и на сутринта са били свалени от служители на стадиона и хвърлени в кофите за боклук. Някои бяха засипани с окосена трева , а други само смачкани и хвърлени. На една от снимките ясно личи призива на феновете: „Батков стига грешки ! Махни турците и чорбарите от Левски”.

Феновете търсят отговори на въпроса за участието на Левски в евротурнирите: „Г-н Батков, г-жа Малката Кака, кажете ще атакуваме ли УЕФА?”

Плакатът: „ Турчин, върви си !” е с конкретна насоченост към един от новите шефове на сините. Със сигурност това не е Даниел Боримиров, който явно има подкрепата на сините привърженици:  „Левски завинаги и Дани само ти ни остана”.

В последно време един от най- често издиганите плакати е свързан със Станимир Стоилов: „ Мъри- завинаги един от нас !

В крайна сметка плакатите стигнаха до кофите на „Чистота”-та и на Герена бе направена повсеместна оборка и почистване на прилежащите площи.