Синът на легендата Георги Младенов- Борислав ще бъде част от школата на италиански Римини от следващия сезон. Новият национален треньор Георги Младенов пък може да го последва като наставник на представителния отбор на Римини. Боби Младенов участва със специална покана на турнир във Варезе, като бе придружен от баща си Георги. Ето какво сподели той пред Гонг след завръщането на двамата от Италия:

„Беше поканен за един турнир във Варезе, а тренира в Римини с отбора на Римини Крабс. Във Варезе играха 4 мача. Бях много впечатлен, защото там участваха от порядъка на 60 отбора, нещо което в България трудно се вижда. Боби изигра добри мачове, харесаха го и от следващата година има покана да бъде част от отбора на Римини Крабс. Така, че аз съм доволен от това, което показа. Винаги може повече. Малко съм такъв, че като че ли винаги може повече и повече. В първата тренировка и първия мач може би имаше малко липса на комуникация със съотборниците си, защото все пак има езикова бариера. Начинът, по който се играе там също е различен. Но после изигра много добри два мача. После тренира с по-големите от него. С една дума съм доволен от това, което показа и от следващия сезон той ще бъде част от отбора на Римини.”

„Наистина е голям шанс. Все пак това, което го има и като заложби, и като талант трябва да го развие по някакъв начин. Средата е друга, отношението е друго. Дава му се голям шанс, ако наистина има талант, да го покаже. Ще учи там, ще научи език, ще има друга среда. Надявам се да успее. Оптимист съм, а все пак съм и баща, не само треньор”, коментира още Георги Младенов, а по повод своето бъдеще заяви:

„Става въпрос за представителния отбор на Римини. Но има едно условие, тъй като всичко, което говорихме с Лучано Капикьони, зависи от това, дали италианската федерация ще реши, дали ще обедини дивизиите. Тогава може би ще бъда и аз част от тях. Ще се знае към средата на юли. Докато няма нищо сигурно, засега имам договорка, но всичко зависи от италианската федерация.”

„Искам да кажа, че в Римини има едно момче от Ямбол Митко Чавдаров. Той тази година в турнира на 17-годишните във Варезе беше избран в идеалната петица на турнира. Представи се много добре и е много сериозно момче. А Тина е невероятен човек. Това, което като отношение и като помощ получаваме, не само аз, а всички деца, които играят там е много хубаво. Условията са отлични, децата са в много хубави условия. Само, ако искаш да работиш, зависи само от теб”, сподели още Георги Младенов и добави:

„А от разговора с Капикьони стана ясно, че той иска да върне Митко Димитров в отбора на Римини, защото ако отборът е във втора лига там имат право на чужденци. Така, че и той може би ще бъде част от отбора. Условията са прекрасни, само да искаш да работиш. Условията са просто скандално различни. Родителите се държат така с всички деца, все едно са техни деца и ги подкрепят през цялото време.”