„Добре дошли в Русе! От шампионките Дунав 8806 е приветствието, което виждат всички преминаващи по път I-5, който е част и от европейския транспортен коридор Е-85.

8-метровият мегаборд, от който греят баскетболистките на действащия шампион на България и техният треньор Георги Божков е разположен на входа на Русе от София.

Уникалната реклама е подарък от един от големите приятели на „сините феи“ и член на „ВИП Клуб Дунав 8806“ - Рекламна къща „101 Медия“ в знак на подкрепа във важния за историята на русенския баскетбол момент.

Огромният билборд се появява в разгара на финалната серия от плейофите за сезон 2013/2014 в първенството на Националната баскетболна лига при жените. Дунавки защитават шампионската си титла от последните две години и преследват четвърто злато в своята история.

Техен съперник е вторият от редовния сезон – столичния Левски.

Въпреки загубата в първия двубой, жестът на „101 Медия“, а и сериозната заявка за пълни трибуни и за втория мач от серията показват, че доверието във възможностите на баскетболистките и треньора на Дунав 8806 продължава да е високо и представителите на местния бизнес и феновете заявяват категоричната си подкрепа зад спортната емблема на Русе.