Отборът на Пирин Гоце Делчев остана без ключови футболисти за гостуването на Черноморец. Любо Витанов  ще бъде наказан за получения червен картон в мача срещу Локомотив София. Витанов стана жертва на съдийството на Станислав Ставров, който вдигна цели 6 жълти и 1 червен картон на неврокопчани срещу абсолютно нито един на футболист от Локомотив София в последния кръг. Червеният картон на капитана Любо Витанов ще му коства наказанието срещу Черноморец.

Изпълнителният директор на тима от Гоце Делчев Костадин Гуцев потвърди пред E79news, че няма да бъде подавана жалба срещу съдийството на Ставров не за друго, а защото клубът няма излишни 500 лв. Иначе и според него съдийството в срещата срещу Локомотив София е било повече от тенденциозно.

Гуцев още веднъж заяви, че цените на билетите за последните 2 домакинства срещу Берое и Любимец ще бъдат по евтини – 3 лв. Това ще бъдат и последните домакинства на Пирин Гоце Делчев в „А“ група, след като и теоретично отборът вече изпадна във втория ни ешелон. Приятно впечатление направи, че на срещата срещу Локомотив на трибуните да подкрепят отбора си бяха бившите футболисти на тима Петър Лазаров и Димитър Пиргов, както и роденият в Гоце Делчев бранител на Славия Георги Пашов. Освен тях сред зрителите бяха и двама гръцки мениджъри от Солун, които бяха дошли да наблюдават футболисти на домакините.

Днес отборът на Пирин Гоце Делчев ще направи първа тренировка за тази седмица. Лекарският екип на неврокопчани ще направи всичко възможно да вдигне на крака контузените Ели Маркес и Димитър Крушовски за гостуването в Бургас. И двата са контузени и пропуснаха мача с Локомотив София.