Наставникът на Ямбол Юлиян Радионов остана доволен след победата на тима му над Черно море в последния мач за тима му от редовния сезон в първенството по баскетбол.

За неговия отбор това беше трети успех над "моряците" този сезон, а двата тима ще се срещнат и в плейофите.

"Това бе последният ни мач за редовния сезон. Имахме нужда да се вдигнем емоционално и да излезе от тази дупка, в която бяхме изпаднали. За нас беше важно да си запазим 5-ото място. Сега вече гледаме към плейофите."

"Хубаво е, че победихме, но го забравяме този мач. Мачовете в плейофите са различни. Ще се подготвим, надявам се да играем добре."

"Продължавам да смятам, че Черно море е един от най-добрите отбори в нашето първенство. Очаквам трудна плейофна серия", сподели Радионов след мача.

Колегата му от Черно море Денислав Коцев смята, че се е получил хубав мач, но тимът му отново не е показал потенциала си и затова е загубил.

"Получи се добър, равностоен мач, интересен за публиката. Отборът на Ямбол стреля много добре от далечно разстояние. Не можахме да си разкрием отново потенциала. Не знам на какво се дължи това", сподели Коцев.