Старши треньорът на Берое Петър Хубчев разкри, че се водят разговори с футболисти, които са набелязани за лятната селекция на отбора, но ситуацията е много трудна.

„При условията, които имаше контролата беше полезна. Добре, че успяхме да намерим този терен. Получи се доста здрава тренировка”, коментира Хубчев.

„Все по-често и по-често до края на първенството може би ще виждаме тези юноши. Дали те или други. Имаме такава възможност и ще се опитаме да ги включваме по-често в контроли, а защо не и в официални мачове”, добави треньорът на Берое.

На въпрос дали треньорският щаб наблюдава други футболисти и може ли да се получи нещо подобно, както през зимата с предварителни договори на нови футболисти, Хубчев отговори: „Това е най-доброто. Особено ако са такива футболисти, които ние искаме, да подпишем предварителни договори и водим разговори, но е много трудно. В момента отборите си играят първенството. Дори бих казъл, че донякъде е некоректно ние да атакуваме непрекъснато футболисти, но в рамките на нормалното и на колегиалното водим разговори.”

„Мисля, че нито един от контузените играчи, които имаме няма да може да се възстанови навреме за гостуването на Славия. Игор Джоман ако го имаме за контузен, може би ще бъде готов. За другите ще е рано.”

„Георги Андонов има просто една рана, която получи на тренировката и това не е проблем. Като познавам Георги Андонов мисля, че няма да има проблем да играе срещу Славия”, каза още Петър Хубчев.