Един от символите на ЦСКА Мартин Петров обяви, че по всяка вероятност ще спре с футбола след края на сезона. Той вече е на 35 години, а договорът му с "червените" е до лятото.

Преди да подпише с тима, от който тръгна за големия футбол, той също се колебаеше дали да не сложи точка на кариерата си. Марто обаче предпочете да остане поне още един сезон. По всичко личи, че той ще му е последният.

В понеделник предстои Вечното дерби с Левски, а Петров намекна, че то вероятно ще е последното за него като футболист.

"Радвам се, че в края на кариерата си успях да победя Левски. Това ми беше една от мечтите и се сбъдна. Надявам се и в последния ми мач с тях да съм победител. Нека не избързваме, но това мисля, че ще е последното ми дерби", сподели пред ТВ7 Петров.

Все пак лявото крило си даде малко време, за да обяви окончателното си решение. Дори и да спре с футбола, той обяви, че ще остане фен на "червените".

"Ще обявя своето решение. Но каквото и да стане, този отбор ще остане завинаги в моето сърце. Дано ЦСКА да се спаси, да се стабилизира финансово и да продължи да радва всички нас, феновете, защото и аз съм такъв", сподели още Марто.