Мениджърът на Съндърланд Гутаво Пойет запазва надежди за спасение след равенството 2:2 като гост срещу един от претендентите за титлата Манчестър Сити. "Черните котки" са последни, но при добра серия в края на сезона могат и да запазят мястото си във Висшата лига.

"Ще се борим, но покрай нас има твърде много слухове и глупости. Твърде много хора говорят за нас какво ли не. Ето, преди мача се писа, че ще си ходя, а Сити ще ни разгроми. Не само че не ни победиха, но и в големи периоди ги принуждавахме да се прибират в тяхната половина", коментира Пойет след двубоя.

Сити поведе с ранен гол, но с две попадения на Конър Уикъм Съндърланд беше близо до абсолютната сензация.

"Мисля, че първото полувреме за нас бе по-добро от второто, само голът ни липсваше. Играчите дадоха максимума от себе си. В лицето на Конър в този мач намерихме футболист, който ни липсваше от много време. Два гола в един мач почти винаги носят точки. Не искам да се задълбочавам в персонални анализи. Мисля, че най-важното нещо в този мач бе вярвата в собствените ни възможности. Задържахме добре топката и искахме да покажем на света, че сме по-добър тим от това, което таблицата с временното класиране твърди", коментира още Густаво Пойет.