"Очаквам интересен и оспорван мач. Видно е, че отборът на ЦСКА е в подем, те имат сериозни изпълнители. Ботев обаче трябва да търси собствения си стил и начин на игра, като трябва да наложим нашата футболна воля", заяви старши-треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов преди дербито с ЦСКА в София в четвъртък.

"Трябва да играем този футбол, който се очаква от нас и самите ние искаме, и показваме досега в последните няколко срещи", добави Стоилов.

Той каза още, че на днешната тренировка щабът ще бъде наясно със състоянието на Веселин Минев. Треньорите ще преценят в последния момент дали крайният защитник на "жълто-черните" може да вземе участие в срещата.

"Футболисти с малки проблеми и натрупана умора е по-добре да ги пазим, за да не рискуваме по-сериозни травми. Не мисля обаче, че Минев ще има някакви проблеми да играе", каза още Станимир Стоилов.

Срещата с "армейците" ще пропусне единствено Георги Сърмов, който получи разтежение в бедрото по време на мача с Литекс и беше заменен принудително.

Двубоят ЦСКА - Ботев е от 19:30 на стадион "Българска армия". На "канарчетата" предстои последна тренировка от 15:00 часа на базата в Коматево, след което групата заминава на лагер в София.