Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази притеснения относно съдийската бригада определена да ръководи предстоящия шампионатен сблъсък на "червените” срещу Беласица в Петрич.

Специалистът говори преди днешната тренировка на „армейците” на базата в Панчарево.

„Знаем каква спорна дузпа даде същият рефер (Цветан Георгиев) на мача на Левски и Черноморец. Надявам се все пак да се справи с тази среща. Както той, така и страничните рефери ме притесняват, особено единия, но да не влизаме в подробности и да не коментираме повече тази тема”,заяви Младенов.

„Състоянието на Йордан Тодоров не е добро и се съмнявам, че ще мога да разчитам на него за мача с Беласица. Ще бъда много радостен и щастлив, ако бъде на линия”,каза ощенаставникът на „червените”.

Мачът също пропуска и Фелипе Машадо, който е болен и не тренира с тима. На облекчен режим се готвиха нападателят Неи и Флорентин Петре.

„Петре и Ней чувстват умора и ще работят отделно, за да можем да ги възстановим и да бъдат готови за мача в Петрич. Фелипе Машадо е болен и няма да вземе участие в тази среща. Надяваме се, че ще можем да разчитаме на него за следващия мач", изрази увереност специалиста.

„В отбора има настроение, има самочувствие и чакаме с нетърпение съботата, за да отидем и да спечелим мача. Велизар тренира с нас и се надявам да мога да разчитам на него в Петрич. Томов се прибира днес от Лондон и ще имам възможност да разговарям с него на тази тема”, допълни Стойчо Младенов.

По-рано днес стана ясно, че в момента текат преговори за трансфера на Велизар Димитров в унгарския Залаегерсег, като до края на деня трябва да стане бъдещето на футболиста.