Бургазлия спечели 32 421,14 лева, след като позна крайния изход на девет мача в права колонка – това е акцентът в краткия обзор на големите печалби в „Еврофутбол“ от отминалите дни. В съботата участник от крайморския град „се прицели“ в срещи от немското, английското, португалското, датското и френското първенства – това се случи в букмейкърския пункт в бл. 55 в ж.к. „Славейков“. Ето и успешните прогнози:

ФК Кьолн – Зандхаузен 1

Кайзерслаутерн – Ерцгебирге АУЕ 1

Вердер – Аугсбург 1

К.П.Р. – Ипсуич 1

Вит. Гимараеш – Олянензе 1

М`Гладбах – Хановер 96 1

Норселанд – Олборг 1

Марсилия – Евиан ТГ 1

Айнтрахт Фр. – Байерн Мюнхен 2

„Парадът на правите колонки“ продължи с две големи печалби в пункта на ул. „Училищна“ №4 в Асеновград. Участник оттам си тръгна със 7 733,34 лева за крайния изход на шест двубоя, също в съботния ден. Щастливецът избра три сблъсъка от Острова, два от Германия и един от Шотландия, за да осъществи своя успех с предвиждания „1“ за три от мачовете и с „2“ за останалите. Друг продължи традицията и „се пусна“ още на следващия ден на осем срещи в права колонка, отново за краен изход. Той получи 3 961,58 лева за 1-ца за седем от двубоите - два от Швеция и по един от Унгария, Франция, Холандия, Англия и Германия, и 2-ка за още един от шведското първенство.

Гонките също отчетоха страхотни печалби – отново Бургас „приюти“ най-голямата от тях. Участник оттам грабна 1 421 лева срещу залог от 10 лева за 1-3 място в петата гонка в Шефилд. Това се случи в петък, при букмейкъра на ул. „Демокрация“ №82. Същото надбягване и залог избра и шуменец – той пък спечели 744,25 лева срещу 5 лева в пункта на ул. „Македония“ №53. Други 706,50 лева при 5 лева за талона отидоха при пловдивчанин, бул. „Освобождение“ №31, пак за първите три хрътки по точния им ред на финиширане, но в гонка №11 в Суиндън. Букмейкърския пункт на ул. „д-р Съйко Съев“ №15 в Ловеч пък стана арена на следващия успех – играч прибра 550,55 лева срещу залог от 1 лев за Трио в осмата виртуална гонка в Гренд Сентрал. Успехите в петъчния ден не пропуснаха и небезизвестния пункт на бул. „Панония“ №48 във Видин – трима „се отчетоха“ с хубави суми. Първият взе 870 лева за победителя в първото надбягване в Шефилд. Вторият получи 930 лева също за победител, но в петата гонка в Нотингам, а третият повтори отчасти подвига на предшествениците си – 810 лева за Победител в Нотингам, но в гонка №3. И седмият ден от изминалата седмица донесе добри печалби на участниците в Гонките на „Еврофутбол“. Букмейкърът на бул. „Беломорски“ №4-6 в Кърджали имаше честта да влезе в историята на надбягванията с хрътки с доброто съотношение на приети залози и изплатени суми. Двама играчи оттам му „помогнаха“ – първият спечели 972,50 лева срещу 50 лева и прогноза за Трио в деветата гонка в Бел Вю. Вторият пък си тръгна с 902,50 лева отново срещу 50 лева на талона, пак за Трио, но в четвъртото надбягване в Пуул.